Kau Suka, Kau Follow ^_^v

11 May 2012

Gunung Tebu Akan Ditawan

Assalamualaikum!

Hye hye hye! iekasub datang lagi! Malam ini aku datang bertemankan bunga ranculus yang sangat comel! nahh hamek untuk korang :D


Comel kan3? Pink ranunculus. ngaa comel sangat! Malam ni nak tidur bermimpikan berada di ladang bunga ranculus. pastu pakai dress yang cantik macam dalam iklan enchanteur. ntah betul ke tak aku eja. 

Actually nak story pasal event hari esok. Esok misi aku adalah untuk menawan Gunung Tebu! yehaa. im coming bebeh! Tinggi jugak Gunung Tebu tu. 1039 m. Hope everything will be fine. :) These are the tentatives for tomorrow;

Tentative:

7.00am- Arrives at Hutan Lipur Lata Belatan.


7.30 am- Hiking starts

- Sungai Chakah

- Batu Mat Hassan

- Jendela Tebu

1.00 pm- Arrives at the Peak of Mt Tebu (1039m)

-Lunch 

-Solat Zuhur/ Asar(Jama') 

3.00pm - hiking/heading down to Lata Belatan

5.00pm - departs to ipg



Soooo, aku harus menidurkan diri walaupun terpaksa sebab aku tak mengantuk langsung sekarang ni. Akibat daripada tidur terlajak la ni. aih. Selamat malam! Semoga tidurku dan tidurmu ditemani bunga ranculus. hehe. Night! 

5 comments:

Syakilla kebebeh said...

best nya nak mendaki...

iekasub said...

syakilla kebebeh: lama dah turun! sakit2 semua dah hilang. haha. gila penat laa. 7000 meter plus2 =='' tapi memang awesomeeee! try it once! :)

bunga said...

memeng comel..bunga nak..heee

iekasub said...

bunga: @>-- nah! jz for you :D

eiymnajmie said...

uploadla pictures kasi jeles...hoho