Kau Suka, Kau Follow ^_^v

04 March 2012

Ferrari & Porsche Handphone


Ferrari Mobile


Porsche Mobile


Korang tengok gambar ni korang teruja macam aku tak? haha. Tadi aku tengok yang real punya kat mall Jertih. Aku punya teruja sampai aku pegi kedai tu dua kali. Sebab nak pegang henfon cool ni. Kalau berangan nak yang kereta punya memang tak mampu la kan. Kancil je aku mampu~ Henfon ni yang cool nya, murah mak ngah, dual sim pastu ada jugak 4 sim. boleh la untuk budak2 sekolah yang suka tukar2 nombor tu. haha, zaman jahiliah. Sekarang setia pada yang satu



Peace! ^_^v


8 comments:

farhan said...

mcm cokelat kereta dulu2

iekasub said...

farhan: hak3..rindu nk makan coklat kereta tu.. :)

adan said...

henfon cam kereta tu dapat ngan budak kecik.. kompom dibuat main..

EZAN IDMA said...

comelnye hp tu! hahha eh hp yg pink tu mcm hp kiteww

iekasub said...

adan: kan3? hak2

iekasub said...

ezan idma: comel kn? mcm kete mainan. hiks2. eh henfon kita sama la kalau cmtu :D

LM. said...

ehh cool gilaaa hndfone, mcm yang maenan pun ada :p

Liza Razak said...

cool gile handphone ni..x pernah jumpa lagi