Kau Suka, Kau Follow ^_^v

18 April 2012

Respect

Assalamualaikum :)

Respect. Respect is hormat. :) Kita semua tau yang hormat ni adalah satu benda yang semua orang nak. Including me. Siapa yang taknak orang respect kita kan? As a human, manusia biasa, walaupun kita bukan orang2 kenamaan, kita still ade maruah diri. And we need the respect from others. 

TAPI

kalau nak orang hormat kita, first thing first, kita kena hormat orang lain dulu. seriosly.

Plus, kalau pinjam barang tu kan, bukan kena respect tuannya saja. but also the things that you borrowed. 

Paham?

2 comments:

humaira said...

teringat zaman muda mudi dulu.

senior: korang, junior kne respect senior

junior: *akur je la*

hahahaha.

iekasub said...

sama la kita! asek senior je nak menang eh? tp bila kita jadi senior, sama jugakkk. what goes around comes around :D