Kau Suka, Kau Follow ^_^v

12 October 2011

Asyik Berjaaalan Saja

Salam.

Since 10/11/2011 - 13/11/2011 aku pergi IPG Kampus Kota Bharu atas urusan inovasi. Tahun lepas aku peserta. Tahun ni, aku penonton je. hehe. And malam ni, aku akan ke Kuala Lumpur till 14/11/2011 dan 15/11/2011 pula akan bergerak ke Melaka. Atas urusan lawatan balas JPP kami untuk mereka yang pernah datang melawat IPG kami. Yeah. Seronok banyak berjalan. Suka3! Err. Orang kata kalau ada taik lalat kat area kaki, means kt tapak tu, orang tu jenis kuat jalan. Aku rasa aku kuat jalan. Tapi tak de pulak taik lalat tu. Nak buat pakai marker laa. Eh, boleh ke camni? =="

2 comments:

ade2mama said...

ok la jln2..dr trperuk jew eheh
aku lgy ska jln2 hehe
tpy keje xjln la ehehh

iekasub said...

ade2mama: kalau dah berjalan, memang kerja semua tinggal punyaaa.haha