Kau Suka, Kau Follow ^_^v

24 October 2011

Mengandung? Takutnya ~_~


Uwekk uwekk.. @_@ 

Tahniah! anda disahkan mengandung 2 bulan! 



Jangan salah faham. Bukan aku yang mengandung. Aku masih dara. Tiba2 aku terfikir pasal ni. Pregnant? Boleh ke aku mengandung? Err. Mestila boleh. Aku perempuan ==' Tapi........

TAKOT!huu

Kenapa nak takot ea? Ntah. Sapa taknak zuriat dalam family. Menambah seri dalam hidup.eceh. Tiba2 je takot. Lama lagi kot nak pregnant. Kawen pon belom..aduhai.

14 comments:

bunga said...

bunga suka tengok org mengandung..comel.

cikpinky said...

hihi...;P

ZURAINI said...

apesal tetbe pikir psl pregnant ni?? hahhaa

ZURAINI said...

apesal tetbe pikir psl pregnant ni?? hahhaa

iekasub said...

bunga: comel3.kalau pakai dress labuh tu memang comel.. :) tapi..hehehe.still takot ~_~

iekasub said...

cikpinky: hehehe :p

iekasub said...

zuraini: errr.dah sampai seru kot.kah3

ade2mama said...

ayokkkkkkkkk eheeh

iekasub said...

ade2mama: heheh

Ct Aja said...

uitt...kena kahwin la 2..hihiii

iekasub said...

ct aja: errrrr.lambat lagi kot..hehehe

EZAN IDMA said...

elelelelel takut kunun. kawen mau kan. hikhik

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/

iekasub said...

ezanidma: err err..kawen..nak3! hahaha