Kau Suka, Kau Follow ^_^v

12 August 2011

REUNION PIONEERS 0307, SEKOLAH SERI PUTERI CYBERJAYA. :)

Malam ni akan diadakan reunion bagi batch kami, PIONEERS 0307. Majlis berbuka puasa. Tak sabar sangat! Really excited! Rasa macam nak jump all over the places! :D 

Venue   :   Kelab Golf Sultan Abdul Aziz Shah (KGSAAS)
Time   :   6 pm - 10 pm (sampai perot pecah.haha)


Tapi.....ada jugak berita sedihnya... Malam ni pon family aku buat berbuka besar-besar kat Subang Perdana. Nasib baik dekat. So boleh la jumpa family kejap. Dah 3 taun miss event family ~_~ At least aku dapat jumpa family aku nanti before pergi reunion..oh rindunya mereka.huk3. And malam ni, aku nak bergambar sakan dengan kawan2 PIONERRS! cant wait!wo0t2! :D


Zaman Form 5. 





Form 4




Form 1


Boleh detect ke mana aku? ;)


Muka after habis zaman sekolah. :D

 




Once SSPian, always be SSPian :)

5 comments:

ade2mama said...

wuuu..rmai tu:)
mst bes kn:)

ade2mama said...

xbt reunion berbuke puase plax kew???:p

iekasub said...

ade2mama: ni reunion berbuka puasa la pakcik..adoyaii..haha

ade2mama said...

kirenye aku da malu la ny?????
huhhu..dushhhh
eeheehhe

iekasub said...

ade2mama: agak memalukan jugak laa..haha