Kau Suka, Kau Follow ^_^v

01 August 2011

Surat untuk semua kawan blogger saya

Selamat berpuasa! :) Semoga ramadhan tahun ini lebih bermakna dari tahun-tahun sebelumnya. InsyaAllah..

Salam sayang dari Iekasub <3

8 comments:

farhan said...

ieka dah ambik ke follower award saya tag tu..terima kasih..follower blog saya yang pertama...

Nazryn Mishar said...

yess ! aku dapat mesej yang same ~ tapi tade "Salam sayang dari Iekasub <3" . hehs ~

ade2mama said...

ko wish kt aku kew????/
OMG..OMG..OMG..
xtdo mlm cmny aku karana eheheeheeh

pose taw..tgn tu jge dr korek idung..aku taw tu habit yg susah ko nk elak kn heeheeheh
:P

iekasub said...

farhan: belom! ade ke?? wahh.. terujaa :D terima kasih! hee

iekasub said...

nazryn mishar: heee! yang last tu terlupa la nak type untuk kau..haha :p

iekasub said...

ade2mama: oik! macam tau2 je! suke skodeng aku la tu.hahaha.

ade2mama said...

ahh xde mkne nk skodeng ko k..:P

iekasub said...

ade2mama: oh tak ea? salah orng.hahah