Kau Suka, Kau Follow ^_^v

06 August 2011

Tersalah cakap

Tengah mesej2 dengan kawan. Time tu dalam pukul 12 tengah hari. Kalau bukan bulan puasa, time tu dah lunch hour kan? Then, terjadinya lah adegan yang memalukan aduii. ~_~

Dia : Aku dah balik..

Aku : Oke..dah lunch?

Dia : Gile?

Aku : (blur, kenapa dye kate aku gila?? Baru perasan, bulan puasa mana boleh lunch! Errkkk~)
          *nak kaver malu punya pasal, aku pon reply..
         
          Hahahaha..nasib baik sedarr... :p

Dia : hahah..

Camne boleh tersalah cakap ni? Agaknya sebab time tu aku tengah pelahap makan megi berteman kn white coffee kot. ~_~ (jangan salahkan aku. perempuan memang ada masa dye tak boleh puasa.hehehe)

10 comments:

ade2mama said...

nasib bek xgy kdai bli makanan tok lunch ye? :P

org law xpose mang cm tu eyh?
heheh:P

untung la ppuan ade mse xleyh pose..tpy jgn la cite ko makn ape..jeles taw!!:P

hehehe.ONGBAK!!!!!

Hizami Rahim said...

=_________=
tak pose la ni.

iekasub said...

ade2mama: hahaha. xtau la kenapa aku nak cerita.jgn jeles meyh.ekeke

iekasub said...

hizami rahim: errr..tapi haritu laa.. :p

bighagenjo said...

:) malu jee

iekasub said...

bighagenjo: hehehe :p

EZAN IDMA said...

hahahhaa :p tet

Nuraizat said...

hahah kantoi ko x pose ye eika? :D

iekasub said...

ezan idma: hehehe. tett tett! haha

iekasub said...

nuraizat: haritu laa.sekarang puasa dahh..hahhaa :P