Kau Suka, Kau Follow ^_^v

27 July 2011

Jom Pulau Perhentian!

Pulau Perhentian. Tau tak kat mana?? Kalau taktau, aku bagitau la ye. Pulau ni terletak di Terengganu. Dekat je dengan kampus aku, IPG Kampus Sultan Mizan. Kalau nak pergi Pulau ni naik jeti dekat Kuala Besut. Yang penting, berbayar oke. Then, korang akan naik bot lebih kurang sejam dan akhirnya insyaAllah korang akan sampai ke destinasi yang dituju. Kalau korang tak sampai jugak ke pulau tu, aku memang taknak tolong sebab aku pon belum penah pergi! Cakap kuat tapi apa pon taktau. hehe. Actually, esok aku akan ke Pulau Perhentian! Wah. Sumpah tak tipu yang aku tersangat excited! Tau?? EXCITED!  perasaan yang rasa macam nak lompat2 atas katil spring. Haa. Betapa excitednya aku. Aku pergi sana untuk Bina Insan Guru.. bukan holiday pon~ =_='' Bawak satu beg belakang and satu beg comel untuk didukung bersama. Cket je. Cukup la untuk 3 hari. Semoga aku beronok-ronok di sana and dapat release tension. Korang! Jom follow me! Tiket bayar sendiri! hahaha.

*See you on Sunday, insyaAllah ;)

9 comments:

ade2mama said...

ahahaahah
ny btol2 excited ny!!
untung la owg tu...
lalalala
jgn xigt nk blk sdah..jgn mengis plax time blk nty ye heheh
somaga bergembira ye...

pesanan: jgn curi2 bwk blk pasir kt sne plax..hahaha

ade2mama said...

jln lupe bwk gmbr taw...share2 la kt cni..xdpt pegi..tgk gmbr jdy la...emmm untung la owg tu lalala

Nazryn Mishar said...

la , mane seronok .
dah ajak , tapi suruh beli ticket sendiri .
cepat beli kan aku satu . aku nak g sane jugak . :)

iekasub said...

ade2mama : aku dah balik! haha. aku tak bawak balik pasir oke? aku ada beli ole2, tapi untuk kau xde laa.. :p gambar nanti aku upload oke? insyaAllah :)

iekasub said...

nazryn: hehee. aku tak cukup kaya nak sponsor kawan2 aku ==' nanti kita pergi lah bila dah kaya raya nanti eh? ;D

EZAN IDMA said...

nt cerita tau best ke tak. rase cm nak g sane lak

iekasub said...

ezan idma: insyaAllah... wait for it! hehe

ade2mama said...

ahh..majuk la cmny:(
lalalaalal
nyanyi lgy bgus emmm...
'hidup ini bagai lampu dinding'
'yg dinyalakan dimlm hari'...bla3

ehehehe graw jew..

iekasub said...

ade2mama: haha.majok pulak...tunggu tahun 2020 nanti baru aku kasi ole2 ye..ngee