Kau Suka, Kau Follow ^_^v

11 July 2011

Kogum 2011 (Konvensyen Guru-Guru Muda 2011)

Assalamualaikum! Long time no blogging. Rindu suda :) Since last thursday aku pergi Shah Alam. Terlibat dengan KOGUM. Macam gah je nama nya. Konvensyen Guru-Guru Muda. A very unforgettable experience :) Memandangkan panjang sangat cerita yang nak diberitahu, so aku compaq kan, tapi bukan bedak compaq tu eh? Menjadi pendek begini. Tengok jelah gambar yang ada. Ni je yang mampu aku bagi.ecewah. sebenarnya malas! duhh =_='

Dua beg ni untuk Khamis sampai Ahad. Tak banyak kan? hehe


Tag. Smart gila kot. Aku suka. Lagi2 tali putih tu. Gorjes!


Our PM. Mampu amek dari screen je. Camera tak hebat nak shoot muka dye. Sadis2


Banner. 


Tengah diskusi forum. Aku macam biasa la. Layan dalam senggok.hahaha


My family came! Visit2. Dah alang2 balik selangor. Jumpa la kejap :)


My awesome parents :)


Adik2 tersayang. Aih. Rindu sudaa.


Our Timbalan PM. Ni pon shoot screen. =_='


And finally! Aku jumpa kawan sekolah and junior sekolah kat SSP, Cuberjaya dulu! Oh rindu gila sekolah. sobs :(

And now aku dah kembali ke IPG. Dah kembali mulakan life biasa. Dah kembali aktif dan penat. Yang penting aku dah kembali ber-blogging! Hope korang sudi menerima kedatangan aku kembali.. ;)

5 comments:

ZWAN SABRI said...

Yeay! Iekasub dah kembali berblogging.. HEHE

btw, ada juga tgk pasai KOG tu kat Tv.. ;)

MySuaraBlog: Wordless Wednesday #2

adan said...

kim salam ngan member IPG er.. ehehe.. selamat berblogging kembali.

iekasub said...

zwan sabri: yea! hee. ada nampak muka saya tak? ;D

iekasub said...

adan: insyaAllah.. :) tengkiu adan!

maya mayonis said...

anis sofia :) kwn lame.huhu