Kau Suka, Kau Follow ^_^v

29 May 2011

Gotong Royong

Cuba angkat tangan sapa yang agak2 penah bergotong royong dalam 2 3 hari lepas? Macam xde je? aik. pelik ni. Oke. cuba angkat tangan sapa yang penah gotong royong, dulu dulu dulu dulu zaman2 kecik2?? fuyoo! ramainya angkat tangan! dah3..takyah angkat beriye sangat. tak nampak pon.hahaha. sukati aku je kan. tapi kalau ikotkan memang sekarang orang susah nak bergotong-royong ni. malas. panas. kaki lenguh. tangan patah. ah, banyak alasan. Orang sekarang dah senang.. 'gotong royong' depan laptop jee..kan senang~ *tangan ke bahu, mata ke atas~ omjayy..laser gila. tett! :P aku pon sama je! haha. sebab tu la, activity gotong royong perdana kat taman perumahan aku harini aku join :') kononnya mendapat kesedaran dalam diri. hue3. poyoss sangat~seronok weyh gotong royong! habis clean taman aku. kutip pampers pon ade tadi.haha. agak hitam ye lepas kembali ke rumah sebab panas. ye, memang panas. ~_~ tapi semangat jati diri tu penting! haha. yang penting, nama aku naik untuk cabutan bertuah. apakan daya kalau dah bertuah. ewah~ tak payah nak bangga diri sangat. sehari bertuah tak selamanya bertuah. oke, itu saja untuk harini. panjang celoteh sebab dah lama blogger ni tak boleh bukak! sakit hati I nyah~ eww. okbye.

2 comments:

azalia hjsalleh said...

woahhhhhh rajinya ;)

iekasub said...

azalia hjsalleh : tehee~~ sekali seumur hidup..hak2