Kau Suka, Kau Follow ^_^v

03 May 2011

Rasa Macam Nak Belasah Orang

Aku tersangat geram sekarang ni. Nak mencarut, ibu tak kasi. Nak tidur, keje tak siap lagi. Nak mengadu dengan member, nanti member tak suka pulak. Daripada menyusahkan orang, baik aku susahkan blog ni. Sorie la bloggie. Ko takde perasaan. Lagi seronok luah perasaan kat kau. Tak banyak bunyi, tak rasa meluat. Bila geram memang henfon benda first aku tolak tepi. Rasa menyampah gila dengan henfon tu. Ntah. Marah takde kaitan pon dengan henfon tu. Tapi rasa macam, weyh apesal ko wujud ha henfon??! Kalau pikir henfon tu seposen je, dah lama aku baling kat dinding. Pastu semua kerja memang tak jadi lah. Rasa nak hambur je kat muka orang yang buat aku marah tu tapi aku nak jaga hati ko lah wey! ish, setan dok kipas2 je kat sebelah ni. Dah la. Out! Solat. Semoga hati aku tenang

2 comments:

adan said...

rasa2 kalau nak buang gak handphone tu.. saya sudi menyambutnya.. ahahaha

iekasub said...

adan: haha. saya pakai henfon 3310 je... :P