Kau Suka, Kau Follow ^_^v

04 May 2011

Segmen After Midnight : Aku Pakai Nokia C3. Korang?

Baca tajuk rasa macam nak sepak laju2 je muka blogger ni kan? Macam belagak gila. Sedangkan C3 je. Ramai lagi orang lain yang pakai henfon hebat2. haha. Tiba2 terfikir nak tau korang pakai henfon apa..Cuba kasitau cket. Sharing is loving! haha. Rasa macam nak tau sebab hari2 aku mengadap henfon. Jemu pon ada. Kadang2 ada hari yang aku nak bebas tanpa henfon. Tapi nak tinggal kan henfon tu rasa berat hati. Takot ada orang message or call. Peh! Bajet kau glamor sangat la sampai risau sangat orang msg or call. Haha. Tak glamor langsung la kan.. tapi takot emergency..ecece. Pang! Lempang diri sendiri. Henfon ni jugak la penyebab aku nak jatuh tangga. Paham2 jela. Henfon C3 ni tak boleh type tanpa tengok keypad sebab huruf dye sekor2. Susah nak type kalau tak tengok keypad. Aku benci henfon aku tapi benci2 sayang~ Ngeh.


So apa kata korang share cket, bagitau korang pakai henfon apa and cerita la cket apa yang specialnya henfon korang tu.. Curious nak tau ni!  =)

4 comments:

Chegu Zubir said...

kite pakai nokia 5800...jew...xpress music/...b4 nih pakai s.e j105 i...pastu tukar jap..best pakai hp nokia nih..tapi slack die....xboleh unable bunyi kamera..kalau nak snap time rmai orang..kantoi lah..hehehe

jom join
Segmen " Ucapan Buat Ibu Tercinta"

madihah, said...

awak..henfon kita sama!!!
putus excited nak tahu kan??ahahha...
paling lertop sbb c3 kita kaler pink!!kan?kan?
kawe saye henpon c3 kawe..muaaaxx

Dhia BellamiZam said...

fon kite same lac3 jugak..pink color lgi..hehe..aah la.,ssh gak pkai fon ni sbb klo nk taip msg x bole x tgk..t lain jdi nyer..huhu

Nas Adila said...

nas pkai yg cam c3.
tp lain la .
lagi cool :D