Kau Suka, Kau Follow ^_^v

12 September 2011

Berwajah Baru

Rasa geram kan dengan orang kuat berlagak ni? Ada barang baru je mula laa nak show-off. Aku pon ada barang baru jugak. So nak berlagak la ni. Mengata dulang paku serpih, mengata orang aku yang lebih.hahahaha *tak yakin peribahasa tu betul ke tak. Bukan berniat nak berlagak. Nak share jee. :p Aku dah berwajah baru sekarang. No More White Glasses. Sekarang berpewatakan matang tapi bersifat kebudak-budakan. hue3.

Besties :) *Aku berspek hitam!wee



:)) Thanks untuk hadiah ni encik faez! haha. aku tau kau stalk blog aku :D

So camna dengan wajah aku berspek baru? 
Aku rasa makin cun laa.bahahahah. *jangan nak perasan sangat boleh?

13 comments:

Cik Suheela said...

spek levis tuuu...fuyohhh...

ain dzaya said...

ecece...spek baru...patut la dari luar lagi baru kedai...huhuhu..makin chumil la yunk!

Adilah Subkhi said...

tukar spek ke ? :b

iekasub said...

cik suheela: err.err...haha. ada orang laen hebat lagi pakai boniaa~ :p

iekasub said...

ain dzaya: heheh. lupa nak cuci dulu kasi hilang bau.haha. terima kasihhh awak! :D

iekasub said...

adilah subkhi: hehe. rasa macam no komen laa :p

Adilah Subkhi said...

cehhh , kenape tukar ?

ade2mama said...

emmm..sni ade bwu kdai la
bau ape eyh???

eh2..crmin mata baru la heeheh

bunga said...

comel2..:)

H.J said...

nampak macam makcik je..haha

iekasub said...

ade2mama: eh ehh..hehehhe :p

iekasub said...

bunga: terima kasih cik bunga yang gorjess! ;D

iekasub said...

HJ: aaa! jahatnyee! makcik awet muda kannnnn.ahaha