Kau Suka, Kau Follow ^_^v

05 September 2011

Sedih.


Bila rasa sedih, kita rasa nak luah kat someone or somewhere. Tak kisah la kat mana2. Sebab kalau dipendam rasa sakit sangat3. Tapi ada orang jenis tak suka luah masalah pada orang. Macam aku. Aku tak suka cerita masalah dekat orang sebab tu masalah aku. Aku taknak orang lain beban kena dengar masalah tu. Tapi kalau aku sedih, aku nak orang tau aku sedih. Tapi aku takkan cerita apa yang buat aku sedih. Aku just akan call someone, sesiapa sahaja sahabat, and aku akan nangis sepuas puasnya. Diorang pon terpinga2 and tertanya2 apa masalah aku. Tapi aku takkan pernah cerita. Sebab tu nangis banjir. Nak release semua. Ada orang jenis lebih selesa cerita masalah pada family. Tapi aku tak. Aku suka cerita pada kawan2, pada sahabat. Taktau la kenapa. And harini memang aku sangat sedih. Dah lama tak nangis. Melimpah ruah la segala air mata. heeee. Sahabat yang setia mendengar, terima kasih awak. And terima kasih awak untuk lagu ni.



Saya yakin Allah ada sentiasa dengan saya. :)



16 comments:

Anonymous said...

wat gapo cdih gok...ak ado nie....hehe....jgn cdih2 lg deh....=)..i noe u noe me...huhu....close ur eyes n imagine eat delicioouusss food like tutti fruti..haha

iekasub said...

cik adik: i noe youuuuuu :') sobs. sedihh laa.lama tak bersedih sedihan ni. sekali sekala apa salahnyaa ;D thanks for your concern. dapat tutti frutti sedapnyee!!!!

ZWAN SABRI said...

Samala.. zwan pown klaw ada masalah, macam payah nk cerita kat orang lain.. tp klaw x cerita, kita plak yg rasa beban.. HUHU


MySuaraBlog: Hantu Bonceng Sempoi!

iekasub said...

zwan sabri: huu..tulis dlm diary jelaa.hee

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku kalau sedih xtau nak cter kat sape.. setel sendiri la nampaknye... hehehe

iekasub said...

topimagine: untunglaa boleh setel sendiri..saya jenis kena luah kat orang.. hee

ade2mama said...

meh sini meh:P kt aku cite kt aku meh huhuhuhuuh

Heidi Shafiq said...

bile de masalah cerita la pada Allah.. kalau xde masalah pun cerita kat Allah gak.. :)

iekasub said...

ade2mama: taknakkkkkkk :p

iekasub said...

HS: :')) terima kasih~

bunga said...

lagu pe tu cym..xdapat tengak ari ni..

Syafiq Rosli said...

kalau awak berasa sdih..awak just release it ok..jgn tahan2..

iekasub said...

bunga: lagu ni sangat2 best~ mesti bunga sukaa. nanti bole bukak try dengar oke? :)

iekasub said...

SR: baekk..tengss :')

cik nurussalwa said...

Assalamualaikum,

jangan sedih2 ye.. :)

sesungguhnya, kalau kita ditimpa ujian, itu tandanya Allah rindu nak dengar rintihan kita.. =)

be strong sis..

Allah bersamamu..

iekasub said...

cik nurussalwa: teharu..terima kasih awakk.. :))