Kau Suka, Kau Follow ^_^v

04 September 2011

Kejam gila la abused kucing~sampainya hati T.T


Tau apa ada dalam bekas plastik tu? Bukan kuih raya. Bukan aiskrim. Bukan lauk pauk semalam. Tapi dalam tu KUCING! paham tak KUCING?  melampau la orang yang letak kucing mati dalam fridge~ tak de hati perut ke?? Sedih laa tengok kucing2 kena abused sampai macam ni. ish. T.T Sekarang kes ni kira hot topik la jugakk. Diorang tengah cari volunteer nak jaga kucing2 tu. untuk sementara. Aku mampu rasa kesal je dengan kes ni sebab nak tolong jaga tak boleh. Hostel tak kasi simpan pet~hmm. Maybe korang baik hati nak tolong boleh la cek page Kucing Terbiar & Anjing Jalanan kat FB. Semoga dengan jasa baik korang, kucing2 ni dapat diselamatkan.

Nak tau lebih, klik: 
animal care blog ------> gambar2 kucing yang sangat kasihan. sobs

Latest harini 5/9 : NST news


Mereka ni sangat cruel. Tak suka orang yang aniaya binatang!

16 comments:

cikpinky said...

sy sayang kucing

Tukang Karut said...

kucing? kejamnya!!!

teha said...

tak baik betol.. cian kucing tuu !

iekasub said...

cikpinky: saya pon..sebab tu tacing sangat kes macam ni.adoi

iekasub said...

tukang karut: yup2! rasa nak belasah2 je org yg buat tu..

iekasub said...

teha: tu laa~wuuu

Deeyaudeen Sabri said...

mmg sgt kejam !! adehh.. lebih truk dr menatang tu sndiri woo !

iekasub said...

sengalman: serios kejamm. ishh. panas je hati

Nuraizat said...

kesiannyer..... T.T zalim sungguh org zaman skunk n.. hmm

sifu im said...

eee.gelinya..dia simpan nk masak utk goreng ke ape

iekasub said...

aizat: ni la manusia. tak faham dengan hati busuk diorang

iekasub said...

sifu im: jangan laa buat goreng..lagi kesian.wuuwuu T.T

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kalau xmampu nak jaga nape offer diri nak jaga kucing2 tu kan.. hope dieorang terima pembalasan yang setimpal

iekasub said...

topimagine: tu laa.orang mengharap kat diorg tapi diorang buat camtu pulakk.hmm

ade2mama said...

aku xska kucing heeh..sbb asma sob3:(
uhhuhu

iekasub said...

ade2mama: kesian kau ada asma~ xpelaa.asalkan jangan kejam dengan kucing oke?