Kau Suka, Kau Follow ^_^v

06 June 2011

Contest : Kami Kaki Blogging

Dah lama tak join contest! Nak join lah pulak. Penat ber-blog-jog tadi..so nak join contest yang di-tag cik NIFA ;*thanks for the tagged! ^_^


Kena cakap2 sikit pasal contest ni. hmm..nak cakap satu je. hadiah mewah! muhaha. RM50 bhai! *erk. kuat pengaruh rakan sebaya yang guna bhai. Plus, terang2 tunjuk aku mata duitan.haha. Oh nak tambah lagi. Banner contest ni super duper cute! aaa, so adorable~ Sesungguhnya ini bukan membodek. Sila tepok gigi saya.eww~

nak tag mereka yang awesome!

*mereka ni latest friend of mine. Korang di-tagged untuk merapatkan ukhuwah..ecewah! ;D

5 comments:

isyam mirah said...

tQ dear..

kwn sampai mati :)

Adam said...

terima kasih kerana menyertai. hahaha, (bajet owner yang buat contest.) haha

iszieylyanziy said...

huyoohh,,goodluck :)

sticker_getah said...

thanx for tagging me..keep in contact,hehe

iekasub said...

isyam mirah : welcome! insyaAllah~ :D

adam : haha. sebok la tu :p

isz : tengkiuu! :)

sticker getah : hehe. welcome! :)