Kau Suka, Kau Follow ^_^v

22 June 2011

Untuk hari ini :)

Untuk hari ini, aku rasa sedih dan sayu! T.T esok hari last handle adik2 baru..lepas ni rindu laa dengan diorang. Walaupun mereka kepam dan busuk kerana memakai baju yang sama berhari-hari, sayangku pada mereka makin bertambah hari demi hari! haha. *serios bushuk habis.ekeke. Hope lepas ni diorang akan sentiasa ingat kat aku sebagai mana aku takkan lupa bau bushuk mereka :')

Benda tak boleh lupa melainkan aku nyanyuk:

1. Kebasahan sepenuhnya dalam hujan lebat bersama adik2. Takda langsung tempat berteduh sebab kat pantai. Serios aku sexy habis you! Tula kau! Pakai baju putih lagi =_='
2. Malam talent night. Diorang memang buat aku bangga :')


3. Mustaqim :) *love*

Dia dituduh seteruk-teruknya dengan senior sekalian atas tuduhan mencuri henfon member dye sebab harini besday Mustaqim! :') Saja la nak buat prank. Aku serba salah la! Dye dah laa nerd je. Hati suci pulak. Menangis aku T.T Hope prank ni adalah hadiah besday terbaik untuk kau ingat sampai bila2 :)

*Maafkan aku ye Mustaqim? Aku memang kakak yang kejam. Terpaksa join the gang kenakan kau. ampun T.T

The end of the day, aku realise one thing. Erti sahabat. Roomate dye sanggup datang dekat senior yang tuduh Mustaqim, and dye cakap 
"Abang, Mustaqim takkan buat macam tu bang. Dye kuat agama. Baik. Saya kenal dye bang. Dye takkan mencuri". 
Dalam 193 orang, sorang tu la yang mem-backup Mustaqim yang tak benti istighfar. Mustaqim takot gila dye kena buang maktab and plus dye orang susah. *Aku dua kali ganda serba salah T.T Tajudin nama rumate dye. Tu lah sahabat sejati. 

Rasa nak peluk cium Mustaqim and Tajudin. Aku taknak terlibat lagi kenakan orang macam tu. Serba salah! T.T

Maaf entry panjang. Nak share malam yang paling berharga untuk aku dalam minggu pengurusan orentasi. Terima kasih :)

6 comments:

bunga said...

:)..serononk kan kenakan org..hahaa

kokser kokdam said...

mak aih.. prank tahap nangis2..

MaiRa QuEeN said...

post dah dpat..nice...tq tau..

iekasub said...

bunga: memang! puas hati! haha. tapi kesian pon ada~ :p

kokser kokdam: haah..huhuh.nangis serba salah dan terharuu.. :')

maira queen: baek! sorie lambat sangat!

Gua Tertidur said...

hehehe...tah2 ieka pon same kepam...gua rasa..

iekasub said...

gua: mane ade! saya la yang paling wangi..haha