Kau Suka, Kau Follow ^_^v

23 June 2011

Jom start main roller blade! :D

Tadi aku main roller blade! Seronok weyh! :D Rindu gile zaman kecik2 comel takde kesan jerawat. Konon hebat sangat gelakkan orang lain main tak begerak langsung. Last2 aku main, aku yang jatuh =_=' Dulu hebat! Siap boleh pusing2 lagi. Nasib longkang tu kecik! Kalau besar, memang aku tak mampu nak sengih lagi dah la lepas ni sebab rongak. Even jatuh, attire pon tak sesuai, main belasah je, yang penting aku enjoy. Pembetulan! SANGAT enjoy. Terima kasih. :D

3 comments:

Nazryn Mishar said...

mane dapat roller blade ?

s.y.a.r.q said...

Aah lah. dah lame tak main roller blade.
Dulu syarq tak berani main roller blade atas jalan raya sebab senang jatuh. Jalan raya kan kesat. Slalau main atas lantai je bani la.

Pernah satu hari tu nak main roller blade,nk pakai kat kaki la ni. angkat2 roller blade tu, nape la berat dari biase. rupe2nye ade katak. wekss!!!

iekasub said...

nazryn mishar: junior punya! :)

s.y.a.r.q: sye pon seram aih nak main atas jalan raya dah. dlu hebat la. kompem tak jatuh. sekarang, cannot! kompem jatuh! hahaha. kalau katak kat rumah sye dlu suka duduk dalam kasut sekolah.haha