Kau Suka, Kau Follow ^_^v

27 June 2011

Kau Tau Kenapa Kau Buncit?

Meh aku nak jawab pertanyaan kat atas tu. Sebab kenapa kau buncit adalah disebabkan keturunan. Bermakna, bila ada family korang yang buncit, possibility korang nak buncit pon tinggi. Kedua, kenapa kau buncit? Kau buncit disebabkan kau makan, kau tak baca bismillah. Makanan tu di share kan bersama makhluk gendut bernama syaitan yang direjam untuk turut serta makan dengan kau. Bermakna, ada dua perut yang diisi di kala korang makan. Ketiga, kenapa kau buncit? Kau buncit adalah disebabkan, sambil ko makan, kau bernafas. Bila suap nasik, angin di sekeliling pon kau telan jugak. Sebab tu perut kau buncit dan bulat. Oh comelnya perut kau. Aku suka orang perut buncit. Boleh cucuk2. Tenggelam timbul perut dye.hihihi. 


AMARAN KERAS!!
 Ini Adalah Entry Mengarut. Sila Jangan Guna Ayat Ini Di Dalam Kertas Peperiksaan Anda. Terima Kasih.

9 comments:

EZAN IDMA said...

ahaha. buncit gak nih -_-

iekasub said...

ezan idma: ops.diam2 je.. :p

muz said...

fuh nasib aku tak tergolong... :)

A retarded kitty said...

orang putih buncit sebab minum arak

iekasub said...

muz: nasib baik.. :p

kitty: yup. suap setan sekali.hehe

azana said...

hehe...kenapa perut kau buncit?? sebb ko mengandung...hehe

adan said...

ahahaha.... lawak gak entri ni.. lepas makan terus tidur boleh menyebabkan buncit gak..

HonEyBuNNy said...

hehe...

kang budak2 tiru jawapan neh napa perut muncit....heheh

iekasub said...

azana: hahaha. itu hanya untuk ibu mengandung. saya masih single ;D

adan: so jangan amalkan yup? buncit nanti tak hensem.hehe

honeybunny: aishh..jangan2. dah bagi amaran dah.huhuhu. sapa ikot, cikgu rotan! :p