Kau Suka, Kau Follow ^_^v

10 June 2011

Keluar wayang je mata semua orang bengkak!

Pelik je majority yang keluar wayang tadi, mata bengkak. Wayang kan sunyi. Ada 4 bunyi yang aku dapat cam tadi. First, bunyi orang kunyah popcorn. Tapi aku kunyah rempeyek.hahaha *curik2 bawak masuk. Second, bunyi hirup air. Third, bunyi wayang la kan. Yang last ni tak menahan. Bunyi hidung orang nangis. Sroot srooot! haha. Ni kes tengok Nur Kasih The Movie. T.T Member dah tangkap leleh. Aku berjaya la jugak menahan air mata tu dari jatuh rebah ke pipi. eceh. Tapi betakung laaaa. Yang tu tak tipu. :p Overall, Nur Kasih The Movie nice one :)

*Lepas ni X-Men or Pirate. Which one eh?? Cube suggest cket

6 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku xnengok lagi cter ni.... :(

FarhanahAdzlan said...

Smpai sekarang xberksmpatan tngok nur kasih..huhu..
tngok pirate la..best..^_^

Nazryn Mishar said...

k.l gangster!

iekasub said...

taufiq arifin: tolonglah cepat tengok! :p

farhanahadzlan: nanti pergi tengok! ;D pirate eh?? thanks for the suggestion!

nazryn: kau out of topic sudah..haha.tak habis2 dengan KL Gangsta kau kan?

miss keila said...

tak tengok lagi nur kasih...final exam punya pasal..:(

iekasub said...

miss keila : xpeee. setelkan mana penting dulu! :) nanti tengok okeyh?