Kau Suka, Kau Follow ^_^v

08 June 2011

Dia cakap minum soya boleh putih. Aku kena minum la gamaknya.haha

Bukak je belog, terus tengok shoutbox. *rutin harian. Then, nampak satu shout ni, nama dye Jingga. Dye cakap

* air soya boley putehkan kulit eyh?

Oh sentap jap. Tau kenapa aku sentap?? sebab aku pantang cakap pasal 'putih' ni. Saya kan berkulit hitam manis macam Tyra Banks..ekeke. *humble. Tanpa memikirkan masa depan, aku laju je kelik nama dye. Tak menyempat nak betulkan spek yang dah jatuh sampai hujung hidung ni. Aku pon baca la entry dye. Menarik! And from that, aku pon buat kesimpulan. 

Kalau nak putih, minum air soya! 

oke..baek..aku akan selalu selalu selalu minum air soya! Biar sama taraf dengan spek. Kalau ambik gambar, spek aku je menonjol. Mana boleh! haha

11 comments:

Munna said...

haha...klakar la kamu ni.boleh minum tp jgn selalu. rmai tak tahu fkta sbnrnya soya xbgus utk pmpn. rjn2 search k. smoga cpt putih! hua3 gurau je hehe

azana said...

huhu...sy ada dengar jugak ni... slalu gak minum soya..hehe

Eera Shera said...

salam.haha..teringat cerita kwn saya. dia yg putih dalam adik beradik dia.kononnya masa mak dia pregnant, mak dia minum soya..

iekasub said...

munna: hehehe.. poyo je tu nak minum selalu..malas jugak nak carik setiap hari.. ;D

azana: patut la cerah! huuu. *jeles.hehe

eera shera: macam betul la cerita ni. so kena jugak minum soya! grr.. :p

EZAN IDMA said...

comel je. tak gelap pon. heee

iekasub said...

ezan idma: heee.. maluu.. :p

Ain Zulaikha said...

ayah kata minum soya tak elok :(

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

putih sangat pon wat pe kan.. cam mayat hidop jerk.. hahaha

iekasub said...

ain zulaikha : mm..maybe tak boleh minum selalu kot..hee

taufiq arifin : cukup putih biasa je kot.. :p

Solihin Zubir said...

kalau nk hitam, minum kicap la eh? hehhee..

iekasub said...

SZ: tu tak sure. sebab kicap pon dari soya.hehe