Kau Suka, Kau Follow ^_^v

20 December 2010

I Am Nervous!


Nerves nervess! Bepeloh peloh dah ni pikir pasal benda ni. Ish. Tak tenteram betol laa. Yang member sorang ni pulak pegi kol aku cakap pasal topik yang buat aku nerves tadi kenape? Aku nerves tau tak?? Dye sebot je pasal topik tu, darah gemuruh aku berlari kencang satu badan. Nasib baik aku tak jerit dekat henpon tu. Mau kena tempias air liur. N kawan aku tak pasal2 kena marah kann. fuhh..tenang ieka tenang. Yang pasti nya benda tu belom kluar lagi. Better keluar time aku dah masok maktab nanti kot. Tak de lah gelabah sampai macam ni. King kong punye result! Sebab result ni la yang buat jantong aku bagai nak tekeluar tadik. Aish~ Macam mane la rupe result aku nanti ek? Aih..risau2.. Aku stadi pon macam main2 je? Adoyaii... Hope ok la.. =_=''



NOTA DINDING : tahap kerisauan yang teramat sangat tinggi di kala ini. 

2 comments:

iszieylyanziy said...

nebes3x,,takot gak,,adeh,,,

iekasub said...

agak2 mcm mane u punye result? confident ke x? hee.