Kau Suka, Kau Follow ^_^v

20 December 2010

New Semester- year 2011


Lagi berapa hari je lagi hari persekolahan nak bermula. Cett! skola ni start awal sangat laa..
Aku sebagai bakal cikgu pon kena start blaja sekali.aiseymann~
Tima table for next sem pon dah kluar. Gile express! Nyampah aku.
Nasib baik all the lecturers yang best punye! even ade yg aku blom penah blaja dengan beliau. Tapi, tak salah mengharap.hehe.
Year 2011 is just around the junction! Azam baru belom buat lagi ni. Poyo je. Padahal semua azam baru tak penah nye menjadi. Hangat2 taik lembu.HAHA. 
Ah, tak de hal la tu semua. Tahun depan akan ku pasti kan lebih baik dari tahun2 lepas! mangat! *menggenggam tangan ke langit.


NOTA DINDING : banyak idea di kepale yang nak dibuat tahun depan.hehehehe.

2 comments:

zumiela7 said...

ooo..dh jd blogger skang erk?? jgn lupe lak hormat blogger2 senior niey..hahahha..anyway, welcome to the blogger world...epi blogwalking...hhehehe..jom jln2..

iekasub said...

iyup! im stil new here. =D of coz la sye respect zaem as my cnior in blogging...wa respek sama lu!HAHA. sile beri tunjuk ajarr... ^_^V