Kau Suka, Kau Follow ^_^v

22 March 2011

Adakah Tu Tanda Aku Tak Syok Sendiri?

Assalamualaikum! :)



Aku nak buat entry cintan cket malam ni. Tak penah buat entry camni. So, nak acu cuba try test cket~ hee.. *tengah angau sebenarnya. hahahaha. Aku ada satu penyakit kot. Kalau lelaki tunjuk caring dekat aku, aku geli. Terus jauhkan diri dari dia. Haha. Terok perangai. Kalau macam ni, sampai bila nak kawin?? So, aku ada teknik lain iaitu aku yang mendekati lelaki. Peh! Gatal gila kau iekasub? Ha laa...dah aku geli lelaki dekat dengan aku, aku la mendekatkan diri dengan mereka! muhaha. Aku message, dia reply. Kalau terjumpa, dia tegur. Nerves kot~ rasa nak tercabut lutut. XD Oke cukup iekasub. Hanya nak meluahkan perasaan sendiri. Hope tak syok sen. Tapi kalo syok sen pon, xpee..siapala aku ni~ Hanya melukut di tepi gantang.. hee.

2 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

cinta itu ibarat sambal belacan

iekasub said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o: walau pedas, hingga mengalir air mata, masih mahu dimakan juga. ;D