Kau Suka, Kau Follow ^_^v

28 March 2011

Reunion??! Alamak~

Assalamualaikum peeps! :D



mengikut ramalan kaji cuaca sendirian berhad, cuaca di sini, MUNGKIN mencecah suhu hampir ke beku memandangkan kat sini tiupan angin adalah dalam sepoi-sepoi bahasa atau juga dikenali sebagai shy-shy cat. Dalam sejuk2 ni, teringat pulak pasal reunion matrik aku nanti yang maybe akan dibuat dalam bulan jun. *dulu aku matrix pulau pinang.syiok~~ hehe. Disebabkan oleh kekeringan dan kekosongan otak serta mindaku ini, aku yang sepatutnya meng-admin kan reunion tersebut, tak dapat memikirkan apa aktiviti yang menarik untuk dibuat sepanjang reunion! maybe dalam 3 hari 2 malam. Apa kata, kawan-kawan, abang, kakak, sahabat handai sekalian yang kachak machak, cun lagi menggoda, tolong dan bantu cik iekasub. Amacam? Boleh? Sila la bantu bagi idea apa aktiviti best yang boleh kitorang buat~~ Kalau tak, rasa macam nak hempuk kepala dekat bantal.huk3. 

6 comments:

Dhia BellamiZam said...

reunion tu wt kt mne??why not buat mkn2..bbQ myb..persembahan ke..blakon??nyanyi??dikir barat ke??or explorace..heheh

mira said...

ouh kitorang reunion buat game truth or dare dgn sukaneka kanak2.. cari gula2 dlm tepung, tiup belon smpai pecah. memori zaman kanak2 riang :)

adan said...

sy tak pernah join member reunion...

missSenget said...

reunion? tmpt reunion kt mana?? cari pulau2...keh3...

faraHanAtiQahZaini said...

reunion ny nk wat sharian ke?
kalo sharian, siang le wat sukaneka..
mlm wat dinner..dinner mcm tym b4 kuar matrik dholu3~ hehehe

nelly said...

best tu !!!