Kau Suka, Kau Follow ^_^v

13 March 2011

Home Sweet Home :)

Assalamualaikum kawan2! :)

Lamanyaa tak update! Rinduuu! Hye hye hye semuaa :D miss me tak?hehe. Ter-lampau bz sampai tak mampu and tak sempat nak update. Nak ber-blog-walking pon tak mampu dan tak sempat.. Seminggu lepas ni Pulau Pinang. Sangat seronok! Rasa macam taknak balik.haha. Banyak sangat trategi yang memalukan jadi kat aku. Hampeh betol. Asek kene gelak jela dengan budak2 ni! Sampai putus urat kentut gelakkan aku. Aih~ 
First kena gelak sebab kena tinggal kat stesen minyak. Aku keluar kejap je pergi beli air mineral! Dua orang yang dekat depan logik jugak la boleh tak perasan aku keluar. Tapi member yang duduk kat sebelah aku pon boleh diam je tak bagitau aku tertinggal. Haha. Aku geli hati pikir nape dye tak cakap. hahah. Tapi last2 aku yang kena gelak. Patutnye gelakkan member aku sebab tak kasitau pon aku keluar sedangkan dye tau! Adoilaa.. 
Second, diorang putus urat kentut sebab aku nak makan tengah malam dalam 1 lebih kot, ntah. Tapi nasik habis! Aaa..tension! Nasik habis, aku pulak kena gelak. Sabor jela~ 
Third sebab aku nak makan McD pukol 12 lebih kot. Aku just cakap "Aku rasa perut aku muat lagi beger sebijik ni". Aku cakap tu je! Tapi diorang gelak sakan. Maybe sebab time tu baru je lepas makan nasik. Aih.. sabor jelah~ Tu la kerja part time diorang, gelakkan aku. huuu... Kesian iekasub tau?? Pape pon, semua tu kenangan manis punye! Semanis iekacub! har3. Sekarang sudah di rumah! One week. Cukup la tuu..huhu. Home sweet home! ^^,

9 comments:

zikeryhassan said...

cian ea >.<

iekasub said...

zikeryhassan: sudah2 laa..hahahaha. dimana2 ade kau! shuhh!! XD

eiymnajmie said...

trimas 4 the wish..epi olidae!!!

iekasub said...

zaem: u r most welcome! :) epi holiday too~

cahaya kasturi said...

ma bce tulisan yg kaler ijau & kunin tu je... yg kaler itam...nntlah ma bce ye.... tingin nk bce...tp mls...hehe, misc u..muah!

red said...

wakakaka... ni sumpah kelakar:
"diorang putus urat kentut "....
hampeh jerk

iekasub said...

mama: haha.laen kali bace pon oke.. :D miss u much! see u soon keyh?

red: putus urat kentut x bace?haha

iszieylyanziy said...

haahha,,,ape da,,ko mmg kuat mkn,,hehe

iekasub said...

isz: ye ke??macam tak percaya!still x leyh terima kenyataan.haha