Kau Suka, Kau Follow ^_^v

01 April 2011

Aku Kena Chicken Pox. Tahniah! :D

Assalamualaikum! :)

Lama sangat tak update. Bersawang nampaknya. Sapa ada vacumm? Boleh pinjam tak? Rasa macam nak sedut segala habuk2 sekalian. Kalau penuh sangat sawang tu, korang gosok la skrin lappy korang ye? InsyaAllah hilang la sawang tu.hihi. Btw, aku sekarang sedang diserang chicken pox! Nak tau apa feel aku?? BAHAGIA! WOOHOO! :D Ko kenapa iekasub? Orang lain semua tak suka kena sakit. Aku suka pulak. Of coz la suka! Sebab ni menandakan aku sehat! :) Orang cakap, chicken pox ni semua manusia wajib kena. Aku adalah seorang manusia. Jadi, aku pon tak terkecuali! Lama dah tunggu saat ni. Risau jugak kot2 aku ni bukan manusia.haha. Korang camne? Dah penah kena belom?? Kalau belom, mintak la kena cepat. Kalau kena time2 umur dah lanjut ni, parut susah nak hilang woo. Habislaa parut2 sekalian tak hilangkan jejak masing2. Kalau kena dua kali pulak, bak kata kawan aku, korang kira orang beruntung la. Taktau kenapa dia cakap camtu. Dia penah jadi doktor pakar sakit chicken pox kot.heh. Camne pon, do pray for me oke geng?? Doa la aku cepat baik. Taknak cuti lama2.. Bosan kot! 

Hope Ahad ni chicken pox kat muka tak banyak. Hari Watikah kena la smart2! Kalau tak, naik stage je, pengarah pengsan tengok muka hodoh comel macam shrek. haha.

4 comments:

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, semoga chicken pox tu cepat sembuh.. amin! ;)


MySuaraBlog: Jam Tangan dan Lelaki

iekasub said...

zwan sabri: terima kasih! :)

adan said...

sy dah penah kena.. teruk wooo... btw semoga cepat sembuh erk.. ^_^

iekasub said...

adan: terima kasih banyak encik adan! :DD hope sye tak seteruk awak.hee