Kau Suka, Kau Follow ^_^v

04 April 2011

Hari Watikah Pelantikan JPP IPGKSM

Assalamualaikum :)

Saat ni, aku sedang berada di rumah sebab dapat MC 5 hari, sambil duduk dalam keadaan tak sopan, badan berbau busuk akibat belum mandi dan juga chicken pox merata di badan dan juga wajah. Wah, betapa cantiknya aku. Macam katak puru. Tapi rasanya masih anggun macam Hamis Jalikha. hue2. Semalam, aku baru je lepas habis Majlis Watikah Pelantikan JPP IPGKSM. Segala penat lelah praktis turun naik stage, kemas2 dewan, urus segala, akhirnya penat kitorang terbalas. Aku dah menjadi JPP 2011/2012 yang sah! tahniah iekasub! :) Dengan wajah yang kachak semalam, serta tangan yang mempunyai chicken merata-rata, aku bersalaman dengan pengarah. Maaf la ye puan pengarah. Kalau puan kena chicken pox lagi sekali, sila jangan carik saya dan jangan black list nama saya untuk dapat dean list ye? Sayang puan pengarah.hek3. Pape pon, bak kata YDP,

YDP : WALAUPUN MAJLIS DAH TAMAT, TUGAS KITA BARU BERMULA

iekasub: (senyum lebar)......(speehless)



p/s: ya, saya akan pegang kata-kata itu 

Sekian. 

Kalau hebat, carik mana aku! Hadiah?? Sori, takde. Aku kedekut orangnya.haha



9 comments:

s.y.a.r.q said...

hye ieka :-h wow. dapat jadi JPP tu. congratz :)

iekasub said...

s.y.a.r.q: tengkiu darl! :D <3

adan said...

tahniah er.. ^_^

zikeryhassan said...

aku nak cuti 5 hari kau tu. tapi aku xnak chicken pox

iekasub said...

adan: terima kasih! :D

ziq: err...guane eh? tak dapat aku nak tolong nyee..hee

@fif@h said...

erm..JPP tu pe??

iekasub said...

pipah: Jawatankuasa Perwakilan Pelajar..

Chegu Zubir said...

pergh..hebat tuh..jd JPP>.bgus3...ada sifat seorang pemimpin..hehehee

selamat menjalankan tugas yew
jom baca
Kisah Kau Dan Aku...Episod 01

iekasub said...

chegu zubir: huhuh. pemimpin yang jugak perlu dipimpin.hek2.terima kasih! :)