Kau Suka, Kau Follow ^_^v

23 April 2011

Tak Mengidam Dah :)

Assalamualaikum! :D

Aku sangat penat harini sebok bertungkus lumus berhempas pulas menyiapkan esaimen. Ada 2 esaimen. mm, 3 actually. esaimen bm, esaimen KRS dengan buku log KRS. Tapi buku log dah pas kat sahabat. So jadi 2 la.hehe. Dua esaimen ni pon gila kentang maha hebat nak menyiapkannya. Budak kelas aku ni pulak, kalau esaimen, tak sah kalau tak lebih dari 100 pages. Gile. Ntah hape laa dalam esaimen diorang. Aku mampu buat sampai 60 je! 60 tu pon bagai nak rak aku setelkan. Dah la partner pergi holiday. Kesian aku buat sengsorang. Sampai lambat makan tau! Kalau orang kuat makan macam aku ni lambat makan, dye akan jadi sangat tak tentu arah and rasa macam mood mula la sorang ke timur, sorang ke barat. Macam tu la aku tadi. Tapi....bila dah setel semuanya, alhamdulillah! :D Elok pulak, aku dah dapat apa yang aku idamkan! *macam orang mengandung dah. Aku dah dapat kek secret recipe chocolate cheese! ni kes ngences lepas tengok gambar2 SR..huu..mengancam wok! Aku dengan member sorang ni pon oder la kek yang diidamkan ni kat kawan yang pergi Kota Bharu. Diorang ada kelas gathering. Gila seronok lah. United sangat mereka ni. *jeles. Lupakan. Jom makan kek! Yummy3~~



Thanks kawan saya yang sudi nak belikan kek ni. Kami suka dan kenyang selepas makan kek ni and burger daging cheese satu ^_^


Ya, aku memang seorang yang kuat makan.

8 comments:

Marquis Faizal said...

wah, nampak menyelerakan~
nak jugak! heee =)

cahaya kasturi said...

hehe, sory..ptotlah ma rsa sedap je ...hikhik

Far8 budak baik said...

haha mengidam betol ni..
hak3 nak post laju ni ngeng

iekasub said...

marquis faizal: nak?? soriee.. dah habiss. ;)

mama: nape sorie pulak??huhu

far8 budak baik: ngidam sangat! suka gile lah dah dapat kek ni ^_^

Far8 budak baik said...

hebat??kau perli hape hahaha
ngidam mcm ..... je ahaha=p

iekasub said...

far8 budak baik: mane ade perli...jujur kott..aih~ harap maklum, saya tak ngidam macam apa yg anda pikir yee..haha

ZURAINI said...

kau menambahkan pengidaman ku terhadap kek. sob sob

iekasub said...

zuraini: hew3. g beli esok tau3? ;D