Kau Suka, Kau Follow ^_^v

10 April 2011

Sombong People Is Not Cool

Assalamualaikum :)

A very good siang everyone. Today, i want to break2 my bahasa. I am maaf ye. Saja nak break2 your heart. Erk, xde kaitan. Oke cukup2.. Actually, aku nak tunjuk yang aku ni tak sombong..haha. Maksudnya aku ni peramah. Bukan pemarah ye? Kalau korang pemarah, akan banyak la kedut2 yang muncul. So, elakkan dari sifat pemarah. Camni, aku nak kata yang sombong people is not cool at all! paham tak? AT ALL ye anak2? Tapi masalahnya di sini, orang-orang sombong ni dya rasa dye cool. 

'Hey3.. jangan nak perasan sangat. aku jentik hidung tu sampai mancung kang'. 

Orang sombong ni dye rasa macam dye je betul. Tegur cket kesalahan sume tak boleh terime. Kamon laa sombong people.. Kita manusia tak sempurna.. Semua orang akan ada buat kesalahan even tesalah send message atau typo. Tu pon kesalahan jugak kan? And orang sombong ni memang susahhhhhh la sangat nak senyum. Penat dah ni senyum sampai ke cuping telinga! Tapi! Tak dapat sambutan langsung. Kita pun pura-pura lah keluarkan henfon, konong tesengih baca message. adoi.. tapi kadang-kadang, bagus jugak ade orang sombong ni. Boleh buat bahan gelak. Kalau dye buat salah, habis putus urat kentot dapat gelakkan dye. hahah. 

'Oh sorie la wey. Serios aku tak beniat nak gelakkan kau. Tapi urat2 ni rasa geli je nak gelak. kah3.' 

Ha, camtu la nikmatnya dapat gelakkan orang sombong ni. So, kesimpulannya, jangan nak sombong sangat laa kot..sombong ni lagi banyak padah dari faedah. Akhir kata, jangan sombong lah. senang :)

5 comments:

iszieylyanziy said...

aku sombong tak?haha

iekasub said...

isz: insyaAllah tak.haha

apik pehe said...

huhu...jadi sombong ni x dapat pergi jauh pon

hasanahghaus said...

ouhoh aku jumpa lagi sorang peminat shahrincool! aku ada link blog dia Superman =)

iekasub said...

apik pehe: tu la.hope org sombong ni cepat2 berubah.hehe