Kau Suka, Kau Follow ^_^v

17 April 2011

Kalau Tak Boleh Tidur?

Assalamualaikum! 

Lama sangat tak update. Sapa2 yang tersinggah kat blog ni tapi tengok takda update, mintak maaf la ea? Have been very busy plus takda idea nak update apa. Mana ntah idea2 aku pergi. Diorang pergi main lumba lari dengan sang bacteria kot. Sekarang ni, aku dalam keadaan dilema. Dilema nak tidur tunggu sampai mengantuk or nak tidur paksa rela sebab sekarang dah pukul 3 pagi. Katil tidak nampak begitu menggoda malam ni. Aih. Kepala pulak dok pusing pikir nape ko tak reply. Tu bukan masalah. Actually ada cara paling berkesan untuk korang yang tak boleh tidur. Caranya, jeng3!

1. Guna bantal alas kepala. Nak alas pakai kaki memang tak sampai.
2. Mengadap ke kanan. Means, bahu kanan korang akan terpenyek dan terhimpit oleh tilam.
3. Tadah tangan, baca = 
Ya Allah, sesungguhnya aku sedang menganiaya diriku sendiri. 
*Baca sepenuh hati dan penuh kepercayaan.
4. Dan tidur korang pasti akan lena. *disahkan oleh iekasub. sebab aku dah buat. 


So, apa lagi? Dah tau cara nak tidur dikala susah nak tidur kan?? Baca doa tu. Gerenti berkesan. Selamat mencuba! hehe. 

1 comments:

Chegu Zubir said...

ala..senang je...buat solat sunat tahajud konpem tidur pastu..hehehe

jom join
Segmen : Handphone Ku