Kau Suka, Kau Follow ^_^v

20 February 2011

Baru 2 kali tengok bola secara live since 6 tahun! aih~

Assalamualaikum! :D

Nak cerita nak ceritaa! Hihi. Sorie ter-excited gila la pulak. Oke hentikan ke-hyper-an itu. Cerita nya begini, tadi aku pegi tengok bola secara live! har8. *jakun macam babun punggung kalerfull. After 17 tahun weyh baru aku dapat tengok orang main bola live! Last time tengok masa 6 tahun. Teringat dulu bersorak lompat2 atas kerusi lepas tu jatuh gedebuk sebab salah lompat. Dah la orang buat bodoh je sebab stadium tu bising and sorang pon tak perasan aku jatuh termasuk ibu dengan abah aku! Adoih~ sadis betol. Tadi tengok live pon bukan dalam stadium. Tengok dekat padang maktab je pon, ada Liga Ibnu Majid. Time tu rasa macam nak je lari laju-laju pergi padang nak main sekali. Kalau ikotkan hati, nak jadik striker. XD


Tengok supporters pakai jersey, rasa macam nak satu jugak! Nak jerseyy!! Nak nombor 17!!

5 comments:

cikblurr said...

ciannya jatuh smpai xda org prasan...

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

zumiela7 said...

zaem punye jersey no 77...x maen pown..supporterx je pown utk batch..hehehe

bunga said...

xpernah tegok live..tgk dalm tv je

iekasub said...

cikblur: tu laa..kesian iekasub ni.sob3

blade edge: yup! coming! ^^,

zaem: nak satuuuuuu~~

bunga: live kat tv pon smart jugakk.. :D