Kau Suka, Kau Follow ^_^v

16 February 2011

Joging?? Adoiii....

Assalamualaikum! :D

Tadi aku pegi joging! After adalaa dalam 3 bulan tak pernah berjoging. Aku memang sangat pemalas kalau bab2 pergi joging ni. Kalau suruh main game lain takpe, tapi bukan joging! Akhirnya, aku dapat hidayah jugak la nak turun ber-joging sebab aku rasa macam kalori dalam badan ni dah berbakul-bakul. 

Aku tak suka pegi joging sebab :

Orang kata joging ni dapat menguruskan badan! Tauu..and aku rasa aku dah kurus! sebab tu aku taknak joging.hahahhaa :P

Pastu orang cakap, joging ni dapat keluarkan peluh. Ala! Kalau aku turun naik tangga hari2 ni pon dah peluh2. Buat apa nak joging lagi??

Joging pon dapat meng-usha pakwe hensem. Pandangan gadis2. haha. Duhh! Hari2 aku usha pakwe hensem kat kampus. Tak payah joging pon takpe.

Then orang cakap joging ni membuatkan pengaliran darah kita bagus. Oke finee... Aku hari2 jalan jaoh2 pegi kuliah tu pon dah boleh mengalirkan darah aku yang tersumbat ni. Apa joging2 ni??? Aish.

Macam tu la pandangan aku dengan joging ni. Serios tak minat joging. Tapi! mulai harini, aku boleh la start menyukai sukan ni sebab aku teramat sangat boring tadi dekat bilik and aku pon pegi la join bestie aku yang gila ber-joging. Setengah round jalan, setengah round lagi joging. Sumpah penat! @_@ Tapi best jugak rupanya. hehe. Esok nak pegi lagi lah! :P

p/s: berapa banyak kali aku guna perkataan joging?? Jawap2!


6 comments:

KhairulAzman said...

aq nampak kaw jog.. hehe

iekasub said...

man: i see you too! haha

bunga said...

bunga suka cz leh mengatal

iekasub said...

bunga: haha. gatal ni~~cikgu rotan nanti!.hahakita sama jee.. :PP

khayalanmasa said...

joging smbil cuci mata mmg best..haha
>>16 prkataan joging..haha

iekasub said...

khayalanmasa: kan? tengok abang tough ke kan? muhaha.

btw, anda hebat! saye baru nak kire tadi! XDD