Kau Suka, Kau Follow ^_^v

12 February 2011

Kausar dan Aiman. Semoga berbahagia selamanya :)

Assalamualaikum! :)

Semalam, 11022011 kawan sekolah menengah aku kat SSPCBJ dulu, dah kawen! :D Serios tak sangka dia akan jadik orang pertama yang kawen dalan batch Pioneer0307. Dulu dia macam kitorang jugak. Tak matured, kanak2 cket, suka lawak2 bengong. Sekarang dah jadi isteri orang! Mereka sangat bahagia~ Sweet sangat. Taktau la apa sejarah diorang kenal macam mana semua..yang penting mereka dah kawen! Tengok gambar2 akad nikah dan gambar majlis yang sangat simple, berbaju putih, rasa suci sangat. Aku rasa macam nak kawen cepat! huu. Seronok kalau kita dah jumpa imam kita. Semoga hari itu akan tiba. hehe. Semua perempuan nak kawen tau! Termasuk aku yang maskulin ni. heh. :P 

Majlis mereka buat kat Shiffield, UK. Diorang belajar dekat Eqypt. Serios suka sangat tengok gambar diorang.. :)) Kepada Aiman dan Kausar, semoga berbahagia sehingga ke anak cucu..Tahniaah! Love much!

Iekasub#169.


(Rindu zaman sekolah. Takde ke Universiti yang semua pelajarnya perempuan??huk3)

4 comments:

zumiela7 said...

cik iqa pown dh x sabarla tue...hohoho

iekasub said...

zumiela: haha. malu jap. :PP

Nabilah Farhana Yahya said...

iekasub, bile lagi turn kamu?? jgn lupe ajak taw.. :)

iekasub said...

k.bell: :PP calon belom ada lagi maa~tgu k.bell dlu kot... ;)