Kau Suka, Kau Follow ^_^v

23 February 2011

Malu Nak Cakap La..Aih

Assalamualaikum! *pipi merah*

Aku rasa malu betol harini. Serios malu betol! Rasa macam nak tekop muka pakai baldi! Senior tu pon satulaa.. Aku tau la ko suka tengok aku, tak payah la stare sampai macam tu sekali. Cantik jugak aku rupanya sampai tengok macam tu. haha. *perasan betul. rasa macam nak tampar diri sendiri.

Aku bukan la nak cakap aku lawa or cantik or menarik hati. Dah dia pandang aku camtu! Aku perasan la sengsorang! Pastu dia tegor aku pulak! Aih~ tersipu2 betol! Time tu tak pikir apa dah. Memang rasa malu yang amat lah! 

Time tu aku berdua je. Dengan member baik aku. Baru lepas berjoging and tengok bola. Berjemur la kan. Senior tu tegor aku and berlakulah perbualan yang agak comel:

Senior: sorang je ke? (dalam hati pelik. Tak nampak ke member aku sorang lagi sebelah ni??Rabun ea? Rasa macam nak kasi pinjam spek aku)

Aku: Ha?? Ni sebelah ni ape? (merujuk kepada member aku ni la)

Senior: (Sengih lebarrr sangat. senyum mengejek. dia pikir aku tak paham la kan. Memang aku buat2 tak paham pon. hihi) Tak paham ea? Tak pelah. (sengih makin lebat)

Aku: (buat terpinga-pinga. Dalam hati rasa macam nak bagi makan sup kasut. dah paham sangat perangai dia. Dia memang selalu sakat aku macam tu)

Lepas tu dia belahh. Aku gelak sakan la sebab tak sangka dia suka tengok aku.hahahaha. Senior tu sebenarnya nak kata yang AKU NI HITAM SO TAK NAMPAK AKU. ecece. Kalau nak ngorat aku, cakap la kan... mentang2 aku hitam plus manis and pakai spek putih, bergigi cantik dan putih berseri.. patot pon dia boleh nampak aku kan. Agaknya dari jaoh nampak gigi aku dengan spek aku je.hahah. 

Alahai senior. I dah biasa la youu..  You ingat I nak terasa laa.. Tidak sama sekali *angkat hidung

Hitam And Iekasub Sehati Sejiwa. Tiada sapa yang dapat pisahkan kami melainkan 
Tia Amelia.hahahaha.


13 comments:

eiymnajmie said...

nk pakai gak tia ameliA...hahaha

cahaya kasturi said...

siapakah dia?? blehkah ma mncarinya....tetibe tepikior...."anak aku dah besau upenye... ada peminat..."

auni_miyukie said...

huhu...senior tu nak ushar line la tuh..huhu

iekasub said...

zaem: anda takdelah gelap pon. x perlu tia amelia.haha

mama: nama beliau rahsia..kang kesian pulak senior tu.. XD

auni_miyukie: kan kan??hahahaha. *perasan sungguh

KhairulAzman said...

alamak!! comeyyyy!!!! hahhahahhaha... ekaa!!!! hahaa... <3.. siapakah beliau?? nk siasat nie.. keh3

syafiqashafie said...

wahhh...nak jugak ade peminat gitu.....huhu

iekasub said...

man: haha. sebok je nak tau sapa! XD dia menyakat je pon~~aih..

cika: cika kena jadi hitam dulu baru ade peminat cmni.hahaha

KhairulAzman said...

kalau betoi pun xpa./.. aq owg 1st t rewang kt uma kaw.. ahks!

adan said...

hahaha... sapa la agaknya dia tu erk?

iekasub said...

adan: bukan siapa2.haha. ala. saje menyakat..bukan ngorat pon! nada cerita di atas adelah tone memerli saje! ;D

shark said...

aiyarkkk
abih ler pasni kene jadi adikangkat plak:p

iekasub said...

shark: haha. taknak lah! tak minat.haha

adan said...

larh yeke... hahaha..