Kau Suka, Kau Follow ^_^v

18 February 2011

Orang Lain Punya Birthday, Aku Yang Dapat Hadiah!

Assalamualaikum orang kampungg! :D

Lama tak post entry banyak2! So aku membalas dendam dengan meng-follow orang seramai mungkin sampai kena detect spam.haha. Nasib badan. 

^_______________________________^

Nampak tahap ke-sengih-an aku yang paling panjang untuk harini?? Tak nampak?? Pegi amek kanta pembesar cepatt! *dulu suka main kanta pembesar dekat lab sekolah and memBESARkan hidung and jerawat kawan2.haha

Sengih ni sebab tadi dapat hadiah! Hadiah birthday tahun lepas. Tulaa iekasub. Keluar lagi bulan doblas. Kan dah lambat dapat hadiah? Harini birthday member aku di kampung. Birthday dia, tapi aku pulak yang dapat hadiah. So, dia jelez. Sorila apiz.haha. Pape pon, sukaa sangat! :D Terharu gila amat sangat sampai boleh jadi sewel. And also cake! Favourite cake pulak. aih. Suke bebenor eden raso! Benda tu comel. And yang best sangat sampai boleh jadi sewel tu sebab before ni dah usha benda tu! But time meng-usha di kedai tu, aku dah beli purse. So aku tanam dan kurungkan impian nak benda tu. Finally i got it! Alhamdulillah. Rezeki aku :D

Mood: Tersangat gembira and tak sampai hati nak pakai benda tu sebab takot rosak. :P
Hadiah ditempatkan: Masih dalam kotak dan di locker. Tempat paling selamat. 



Terima kasih kasi aku kongsi ke-happy-an bersama korang. Peace! ^_^V



Saja taknak tunjuk gambar. Malas nak upload :))

5 comments:

adan said...

baik letak dalam peti besi sekali.. hekhekhek... gurau je..

iekasub said...

adan: peti besi tak beli lagi. tengah kumpul duit ;D

KhairulAzman said...

eka.. aq bwu update blog aq.. comey x?.. hehe.. oh ya.. aq ade wish x bdy kw thn lps ye.. huhu.. cmat 2e eka.. walau lmbt.. huhuk

syafiqashafie said...

wahh..nak adiah gak :)

iekasub said...

man: jap agie i cekitout! :) ko mane ade wish! ko memang! haha.btw, thankss.. :)

cika:mintak kat cik abang keyh?? ;D