Kau Suka, Kau Follow ^_^v

17 February 2011

Pagi-pagi Dah Berikrar

Assalamualaikum! :)

Morning morningggg!! Sejuknyee~~brr.. Sekarang pukul 7.44am. First time aku bangun awal time hujung minggu sebab semalam before isyak lagi aku dah tumbang ketiduran. Penat lepas event maulud semalam. Memang best la krohh krohh sampai 2.55am. Tekejot and baru teringat aku belom isyak. Terus bangun tanpa memikirkan apa2. haha. Aku online pagi2 ni sebab nak menjalankan tugas di FB. Tugas yang mesti dijalankan atas kepercayaan yang orang dah kasi. Tugas untuk harini sebagai konduktor bus! See. Perempuan pon boleh jadi konductor bus tau?? hehe. Aku buat kerja ni sebab ni salah satu kerja as seorang exco JPP kat maktab ni haa~ Menjaga kebajikan kaum hawa tulah kerja terpenting aku. Member cakap, ko pon tak berapa nak perempuan tapi kena jaga kebajikan wanita. haha. Bia la! Nanti aku pon boleh jadi ayuuuu~~ :P

Sekarang, aku berikrar aku akan bertugas sehabis baik. And they will have my word. Thank youu. 


Best of luck to iekasub :)

8 comments:

s.y.a.r.q said...

tak berapa nk perempuan pon tetap perempuan jugak!! :D

EZAN IDMA said...

haha ;p tak bape nk pompuan eh? gadis kot? hehe

zikeryhassan said...

congrat beb. nak jaga org perempuan yg ayu kenalah jadi perempuan yang tak perempuang sgt.

iekasub said...

s.y.a.r.q: kan kan kan?? diorang memang tak boleh terima kenyataan sebenarnye.haha

ezan idma: saya memang perempuan. gadis tu ayu sangat! tak sesuai. haha. diorang je yang tak boleh terima dengan keperempuanan saya ni.. :D

zikeryhassan: terima kasih ziq! :D anda tepat sekali.haha

.:padie_eyla:. said...

huehh. tak brapa pompuan.? haha.! takpa takpa. tak lama lagi jadilah pompuan tu. hak3 =p

iekasub said...

padie: masalah ni agak besar sebab diorang tak boleh detect yang iekasub ni perempuan. rabun agaknya.haha. insyaAllah lepas ni makin menjadi lebih perempuan la harapnya :D

cahaya kasturi said...

u've got the best tutor ever, ryte dear?

iekasub said...

mama: no offense! ^^,