Kau Suka, Kau Follow ^_^v

06 February 2011

Layan Hindustan

Assalamualaikum! :D

Yello everybody! Iekasub kembali ber-blogging di terengganu lepas seminggu cuti holiday di rumah. Macam biasaa~ homesick itu pasti ada.. tapi tu benda kecik je! Bila dah masuk maktab ni, pikiran aku memang selalu menerawang. Hari2 berfikir! Duduk rumah rilek je tak payah pike macam2. Duduk sini, hari2 pike nak pakai baju kurung yang mana and hari2 pike esok ada subjek apa plus hari2 pike nak makan apa! urrgh. @_@ Bila dah pusing hari2 pike ini macam, wa mula la rasa bengong dan geram lantas wa mengambil hardick wa and melayan movie2 yang bekepuk banyaknya dalam itu barang. Godek punya godek, wa tejumpa satu cerita hindustan. 

I HATE LUV STORYS



Sekarang masih melayan cerita tu. Baru 1/4. Buat masa ni menarik! Hero hensem rasa macam nak ngorat plus awek cun rasa macam nak jadik macam dye. haha. Ada sapa2 dah tengok?? Kalau dah tengok dok diam2! Bagi aku feel jap. :D

Oke, sudah hilang rasa pening yang membencikan, jom sambung layan!

5 comments:

farhan said...

cerita khrurafat tak tgok lagi.org ckp best

iekasub said...

khurafat: best ke?? saya pon belom tengok..huhu

s.y.a.r.q said...

khurafat seram jugak..boleh tahan terkejut lah jantung syarq ni..

anyway.,,lame tak layan hindustan ni..Mase zaman sekolah menengah dulu rajin melayan....

princess laila said...

waah. cam bes jek citer industan tuh kak ika?
nak copy bleyhh..? ngeh3~

iekasub said...

s.y.q.r.a: wahh~kena tengok nampak gayanya ni! esok copy dekat org.hehe. apa lgi? donlod la cte ni! best sangat! :D

laila: best best best! meh datang bilik! :D