Kau Suka, Kau Follow ^_^v

03 February 2011

'Contest Si Manis Berbaju Kurung'

Assalamualaikum! :)
 
Mood agak tunggang-langgang ni.. Tapi dengan semangat yang jitu dan unggul, aku nak join kontes yang menarik ni! Thanks S.Y.A.R.Q sebab tagged saya! ^^, Kontes ni kena pakai baju kurung. Memang suka la sebab hari2 aku pakai baju kurung. Bakal cikgu kan? Almari pon dah roboh sebab baju kurung banyak sangat. haha. Kaum2 hawa sekalian, jom la join! Mesti korang nampak ayu pakai baju kurung.. ^^,
 
 
 
Ni je syarat2 yang simple dari Cik Azaliah Hj. Salleh kalau nak join:


Jadi dengan ini, saya dengan malu malu hamster nya nak kasi gambar ni. ayu tak saya?? :P

Gambar ni dah lama..spek pon masih frame hitam ^^v
 
Nak tag 3 gadis ayu!

Terima kasih melihat! :)

1 comments:

Pendapat Syah said...

jom join contest..hadiah menarik...

http://myqurratuaini.blogspot.com/2011/02/contest-kempen-tak-nak-buang-bayi.html