Kau Suka, Kau Follow ^_^v

26 February 2011

Jom Heboh, Kuala Terengganu

Assalamualaikum! :)

Happy weekend everyone! Seronok kan hujung minggu? Tiap minggu, hari paling terrbaik adalah hari hujung minggu. Betol tak? Kalau time tu hari isnin, mesti korang dah piker 'bila la nak hari sabtu ni....' kan kan kan?? Baik korang ngaku. Tipu dosa. haha. Tapi aku sedih sebab harini hari hujung minggu aku dah habis. Esok kelas weyh! adoih~ Duduk terengganu kan.. sebab tu esok, ahad, dah kelas. Kelas?? Menci menci menci! eww, donut sangatt~~

Macam biasa, aku takkan biar kan hujung minggu aku berjalan tanpa aktiviti2 yang mencabar dan ekstream! So semalam aku ke Jom Heboh kat Kuala Terengganu! :)) Gila ekstream aktiviti aku. haha. Serios ekstream weyh sebab kat sana panas gila bapok ah! Rentung weyh. Dah la pakai baju hitam semalam. Sumpah panas! *tapi tak nafi la panas akhirat lagi dua kali panas.. T.T Panas macam mana pon, shoping tetap shoping! ngeh3. Ketiak menangis-nangis ni sebab panas sangat tapi tetap photoshoot. Dalam gambar bajet cool gile la sedangkan muka peloh2 mintak kena lap. aih. Control babe~~ Ada la usha beberapa artis. Tapi tak kisah pon sebab aku tak minat nak amek tau hal artis. Poyo gile aku. :P 



Penat jalan, penat shoping, penat bergelak ketawa, akhirnya kami pulang ke maktab dengan shoping bag berbakul-bakul di tangan. Minggu depan pergi Pineng. Semoga pintu nafsu shoping aku tertutup sebentar. Kalau tak, memang aku makan plastik la bulan2 seterusnya =_=''

10 comments:

cahaya kasturi said...

ptutlah rse sepi je..ade org tinggalkan mama, beginilah nasih bila diri dah dimamah usia..

iekasub said...

mama: eerrkk~~hehehehe.mamaku syg..dimana jua kuberada, anda sering dlm ingatan :P

aLia said...

jalan sakan nmpak yer cik ika. ;)

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, sronoknya dia pi JomHeboh.. ;)


MySuaraBlog: Di Sebalik Seorang Lelaki

adan said...

jelesnya.. saya pulak kalau hujung minggu kena kerja... ish..ish..ish..

iekasub said...

k.alia: heheheh. :P malu jap.

zwan sabri: seronok sangat even panas! :D

adan: kesiannya~ nnt mintak cuti ea? tak pon berenti keje teros.haha

shark said...

hohoh..
ni misti borong s biskut smalam nie:p

iekasub said...

shark: hehehe. semua lah saya borong! :P

eiymnajmie said...

sakan smpai x nmpk dh org..huhuhuu

iekasub said...

zaem: hehehe.sorie2.panas sangat! silau.so tak nampak apa.haha