Kau Suka, Kau Follow ^_^v

08 February 2011

Elaun Dah Masuk

Assalamualaikum! :DD

Bila rasa gembira tepuk tangan, clap clap. Bila rasa gembira tepuk tangan, clap clap. 
Bila rasa gembira beginilah caranya, bila rasa gembira tepuk tangan, clap clap! :DD

Gembira rasanya bila elaun dah masuk. Boleh la meng-habis kan nya. haha. Hampagas punya manusia. Orang kasi duit suruh belajar, aku pergi perabis pulak. Tapi aku perabis ke jalan yang benarrr.... hehehehe. Penat la mesin ATM nak bekerja jap lagi. Berhempas pulas nak keluarkan duit untuk piranha2 sekalian seperti aku. Jangan time aku nak keluarkan duit dye out of service pulak dah la! Aku robohkan jugak mesin ATM tu kang.

Pape pon, alhamdulillah sangat :)))) Sekarang dah pandai berjimat. HOPE SO. haha. Semoga duit2 ku ini tak habis2 sampai hujung sem. Kalau tak, nak get ready maggi sekotak.

4 comments:

Siti Fatimah Fuzz said...

tak pe la ada elaun masuk..cik siti ni parents yang dok bagi elaun...lagi la kena pandai berjimat..

iekasub said...

cik siti: hehe. nak saya tolong jagekan duit cik siti pon boleh kalau takot habis.haha

bunga said...

suke2..

teringat zaman kanak2 lak.

iekasub said...

bunga: ehee..sekarang dh tak macam kitorang yg mendambakan duit ni kan? best2 :D