Kau Suka, Kau Follow ^_^v

27 January 2011

Alhamdulillah =)

Assalamualaikum! :)

Heyy heyy! :D Sekarang aku berada di rumahh! Bahagiaa~ Sakit tengkuk tidur dalam bus selama 8 jam. Adoi..Kene mintak tolong orang urut ni.Alhamdulillah selamat sampai. Aku ni macam ada satu masalah kot. Baru perasan semalam. Aku rasa, setiap kali aku nak naik bus balik kampung, mesti perut aku bergelora macam ada ombak main guling2 tanpa henti. Kadang2 tak lalu makan. Agaknya aku takot apa2 jadi dalam perjalanan kot! Tapi part lain nya, aku sedih nak tinggal kan kawan2.heeeeeeee.....Tapi kalau dah naik bus tu, tak rasa pape pon. Tidur je memanjang. Ni la iekasub. Si kuat tidur dan boleh tidur di mana2 je! Masa berkawat dalam platon and masa panas terik tu pon aku boleh tertidur! :P Sekarang, aku nak have fun! No homeworks pleasee~ To chinese people, happy chinese new yearr!! ^^,

7 comments:

Firdaus Alim said...

awainyer balik...jeles ok huhu

iekasub said...

daus: yeaa ada orang jelez! haha. cepat2 la cuti! nanti boleh balik jugakk.. ^^,

bighagenjo said...

eh, aku daru dulu takot nain bus mehh. hehe

ijatnuar87 said...

heheheh...selamat raya cina,hehehe...& selamat bercuti,hehee

iekasub said...

bighahenjo: aku baru perasan harini! haha. boleh la aku join the club takot bus ye? :D

pokjat: selamat hari raya cina and selamat bercuti jugakk! :D

NOOR FATIN said...

cuti adalah perkara paling seronok bagi pelajar! haha selamat bercutii!

iekasub said...

fatinL iyupp! tengkiuu!! :D