Kau Suka, Kau Follow ^_^v

30 January 2011

Pencinta Coklat

Assalamualaikum! :D

Apa yang best duduk rumah?? Saya tanya, saya jawab! Aku nak jawab, benda paling best bile duduk rumah adalah sebab adanya peti ais! Sebab apa aku sayang sangat dekat peti ais tu? Sebab dye membuatkan coklat2 aku kekal dalam bentuk dan keadaan mereka yang asal. Itu yang penting! Iekasub adalah pencinta coklat dan ini sangat serios! Sekarang kan dunia dah panas sangat? Suhu yang panas tu membuatkan coklat2 aku cair! aaa! Tak boleh terima. Tu pasal peti ais tu penting :) 

Sapa yang cakap makan coklat membuatkan anda gemok??! Meh nak rotan cket. Korang tengok aku ni macam mana?? Berapa juta kali aku makan coklat still aku tak gemok2! Urghh.Bila nak naik berat badan ku ini.. Sapa pencinta coklat?? :DD I Sayang U Ollss~ Aha! Jom cekitout coklat2 yang wajib korang suka!*winkwink*

 KitKat. aa! I love this bench! Sangat Creative! I want one!!

 Ferrero Rocher. :) Suka coklat ni. Tapi tak suka sebut nama dye! Terbelit lidah! Aku panggil FeRo je ^^v

 Kisses Hersyey's. Yang almonds sangat terrrrrbaekk~~

 Snickers. Got to get that!

 Toblerone. waahhh~~slurpp! haha. Chocolate is better than the white. :)

Sekarang tengah makan kisses and Fero sambil taip2! nikmatt~~~~


6 comments:

Mejuez said...

huuuhhh!


buat aku nak terliur jew dengar cokelat..! ahaha sedap2 nak g 7e ar japg.. :D

iekasub said...

mejuez: yeaa! berjaya hasut orang suruh beli coklat!! :D beli borong teros oke??nanti tengah malam boleh melantak :D

Mejuez said...

baru sat tadi g kedai beli cubbery cokelate.. ahahaha :D

nyam3..!

hawiz said...

sedap2..

iekasub said...

mejuez: nakk!! haha. selamat ber-happy-time dengan cadbury! ^^,

iekasub said...

hawiz: kan3?? pegi beli cepat! ;))