Kau Suka, Kau Follow ^_^v

06 January 2011

Tengkiu Encik Sengal Zone! :D

Assalamualaikum semua! :)

Tadi kan tadi kan, sedang aku khusyuk ber-blogwalking, follow sana follow sini, komen sana komen sini, dah penat, aku patah balik pergi dashboard aku. And suddenly! *macam saspen.pfft. Ada banyak new entry..aku memang suka bukak entry entry baru ni. Semua nya aku bukak! Sampai satu part, terjumpa entry baru encik sengal zone. Favourite blog ni! Tak penah miss entry baru dia. Sebab dye sengal, sama la macam aku kot.haha. Entry baru tajuk "3 Teknik Nak Dapat Nasi Lemak Lebih !". Aku usha sebab nampak gambar nasik lomak yang begitu melaparkan aku! Elok2 time tu aku memang tengah kebulur. Dia kasi tips nak dapat nasik lemak lebih pulak. Mau nya aku tak tengok?? kot2 boleh dapat nasik lemak free ke. And aku pon go through la satu blog dye and tejumpe sesuatu yang sangat disukai oleh aku. :P AKU DAPAT MASUK VIP BLOGLIST SENGAL ZONE rupanyaa! hahah. Klik tulisan merah tu kalau tak caya! dekat SengalZone VIP's*macam la orang kesah. hihi. Dah lame aku tunggu nak tengok sapa yang dapat masuk tu. Rupenya aku diterima. Tak kusangka! Macam mana boleh tak perasan ni?? Ape laa..Perasaan gumbira macam baru lepas dapat 4 flat dalam exam! wahaha. Haih~ponat gumbiraa ni.. 

To Encik Sengal, thank youuu! really appreciate it! :))

6 comments:

s.y.a.r.q said...

tahniah (^_^)

pagi tadi baru mkn nasi lemak mak masak :)

iekasub said...

tengkiu..! wah,jelez sungguh..sye makan megi jee.. =_=''

Imran nyambek said...

waahhhh

iekasub said...

imran: ngee~~ ^_^V

ainihussin said...

hehe. tahniah tahniah! =)

iekasub said...

ainihussin: :D tengkiuu!! *winkwink*