Kau Suka, Kau Follow ^_^v

04 January 2011

"GiveAway EdY : Awak Busuk!"



Salam semuaa :) Lepas seharian mengadap wajah2 rakan dan juga lecturer kat kuliah tadi sampai ada sedikit senggok ketika matahari tegak terpacak di atas kepala, akhirnya aku dapat jugak berehat kat bilik ni. Mood, bahagiaa...pheww~ Lepas makan terus balik! Jalan laju2 dengan heels setinggi 2 inci! Bakal cikgu kan? Kena la pakai heels tu. Kalau tak, aku pakai seliparr hijau yang aku sayang tu je ha. Boleh main slide2 kat bilik kuliah. Haha. angan2 yang takkan tercapai. Tanpa memikirkan kain baju kurung yang sebenarnya terkoyak kena iron pagi tadi, Koyak2 pon koyak lah. Pakai jugak sebab baju tu cantik. Haha. Alah, koyak dekat bawah baju..orang tak nampak punyaa ;D Lepas lappy dah completely on, terus type blogger.com! Cergas betul part2 ni. Kalau kat kelas tadi, tesenggok kepala. Nasib baik tak terhantuk kat meja. Dah la sit depan lecturer. Tak malu betol iekasub ni. Sudah, lupakan tu semuaa. Jom layan GA Awak Busuk! *tutup hidung. Disebabkan busuk, hadiahnya perfume! wah! i like! terus join tanpa memikirkan masa depan

Tagged :


Trimass! ^_^V

NOTA DINDING: maaf penggunaan 'AKU' kepada kakak dan abang! :)

8 comments:

E.d.Y said...

As Salam...thanks sudi join "GiveAway Edy : Awak Busuk!"..ternyata anda tidak busuk..hehe..

Good Luck...moga ada tuah tahun baru...and have a nice day..:)

iekasub said...

thanks you edy! hope busuk kali ni bawak tuah! ;D

KhairulAzman said...

aneh.... hehe...

KhairulAzman said...

tp fun too read... :D

iszieylyanziy said...

goodluck dear

iekasub said...

man: huhu. join la sekali! ^^,

isz: tengkiuu.. :))

Imran nyambek said...

patutlah tetiba bau bacin.haha

iekasub said...

imran nyambek: haha. kadang2 je wangi. selalunye busuk :DD