Kau Suka, Kau Follow ^_^v

20 January 2011

Bahagiaa~! :D

Assalamualaikum! :D

Lamanyaa tak update blog~Kangen Band! Maybe sebab sekarang dah jadik pelajar cemerlang kan? Sebok sana, sini dan situ, so everything jadik tak tentu arah.haha. Agak perasan sekejap. Sigh~ Tapi criozly, minggu ni memang teramat sangat bz dengan semua presentation and laporan SU, and paling latest, pameran inovasi di Kampus Dato' Razali Ismail :) Sangat seronok! Dapat pergi jalan2! Yang penting, dapat keluar maktab kejap time kuliah. Kira cuti sehari la. I like! haha. (Contoh best student. Hampeh) Ada side reason jugak! Dapat cuci cuci mata tengok pakwe kachak machak! har8. (bahagia) Overall, inovasi kitorang dapat good feedback! and dapat banyak nasihat untuk penambah baikkan. Even besenkang mata sampai pukol 5 pagi, semuanya berbaloi! Terima kasih semua :) 


 Its me its me! I'm presenting our product! :D (teruja sendiri)

 

Harini dah masok hujung minggu. My weekend starts well! ^^, Dah lama tak keluar makan dinner dengan sahabat. Naik motor tanpa lesen P, (baru L.haha.busuk gila), boleh teserempak pulak dengan geng2 rempit secara halal??! (POLIS) OMG! Patah balik kot! :D Nasib baik takda adegan kejar mengejar dengan polis2 sekalian. Aku tanak bayar saman weyh! Boleh puasa berbulan2! Aih~ tak mampu.. Pastu dah sampai kedai makan yang first, ramai pulak warga maktab! Takmau2. Nak privacy cket.hahaha. Patah balik lagi sekali. Kalau tambah tolak darab bahagi, memang kitorang dah sampai Jerteh. (40 minit dari maktab aku ni kot.ntah). Last2 pegi makan kat Restoran Gemilang. Memang port terbaik la kan! Sebab teserempak pulak dengan lecturer yang bawak aku and the geng pegi pameran inovasi semalam. pffft~! Takpaa..dia sempoi orangnyaa..hehe. Lepas makan food yang gila vavi pedas tu, kitorang pon kembali ke maktab yang damai lagi permai. And now hoping, tomorrow will be more exciting than today! Wah! Bahagiaa~ :D

9 comments:

WaNnY said...

aku geram ngan ko!!!!!! nape ko tak bagitau aku ko pegii aa??? uwaaa~

ijatnuar87 said...

wah...wat pameran kat ipg kdri...besh tu...pameran aper?awk wat projek per?

iekasub said...

wanny: aku dah message ko haritu! but then xde reply~~ sedeyh tau x dpt kontek kau! ko pon bukan nk pegi hall.oooo...geram3~

pokjat: pegi KADRI sronok! :) kitorg masok yg inovasi dlu kt ipg kite tu..mase tu pokjat ade lagi..kitorg dapat anugerah emas.so mrke jempot kitorg utk pamer kn projek anugerah emas tu..ni pameran inovasi. nama projek ni asalnya labyrinth, tp dh upgrade jadi kotak celik akal ^^,

ijatnuar87 said...

yer ek...citer skit camner kegunaannyer..xpom wat la satu entri pasal tu,hehehe

Imran nyambek said...

merempit dengan basikal.itu halal gua rase.

iekasub said...

pokjat: nak kene cerite eyh?? okie dokie! nanti saye free, sye buat and i'll let u noe ^^,

imran nyambek: merempit dengan basikal sememangnya halal.lagi2 bile naek dua orang, tapi orang belakang yang tolong kayuh.haha

Azuan said...

mcm best je projek labyrinth ni..huhu

ARJUNA.Inc said...

hehe..kalo kena than pose bulan2 ok pe...diet seimbang..haha...(juz kiding).. =P

iekasub said...

azuan: memang best! ;) (tak malu puji produk sendiri :P)

arjuna.inc: uih~x mampu nak pose lame2..dah la saye kuat makan! hehehe