Kau Suka, Kau Follow ^_^v

09 January 2011

Banyaknya homeworkk!!

Assalamualaikum! :)

Macam biasa, lepas makan, jalan laju2 menuju ke bilik dengan kasut tumit serendah 2 inci itu, mendaki tangga sebanyak 3 tingkat dan mengira2 jumlah anak tangga yang ada di tangga tersebut. Tu la rutin harian aku kalau after habis kelas. Nasib baik kelas petang cancel! *teruk perangai! Lepas dah setel kan segala aktiviti mencabut tudung dan menukar baju dan mengemas bilik sedikit, terus bukak lappy. Bajet banyak idea nak merapu dekat entry harini. Tapi, tengok je wajah blog yang comel lote ni, terus blank! Takda idea. Peh! Apesal ni.. selalu banyak je nak cerita. Bosan. Terus bukak list homework to do. Mak aih! Belambak nya! Biar benar?! Baru seminggu kelas.. Adoih~ Penuh satu page list kerjanya. Gila lah! Bila nak siap kan ni?? 

  • Pn. Azlina : slide show article week 4.
  •                 : mind map article 1 & 2.
  • En. Helmi : rancang set induksi. individu. (esok nak weyh! mampus aku)
  • En. Halim : pembentangan tajuk 5 (pro forma)
  • En. Matzin : kegunaan pentaksiran dalam pendidikan khas & juga dalam pelbagai bidang yang 
  •                    melibatkan murid khas. (ISL)
  • En. Ghzali : Pembentangan kuliah (group 3)
  • En. Wan   : Pembentangan no.3 (communication)
  • En. Arif    : Worksheet (group)

Banyak nyaa~~ wuwuuu.. Kalau ada sapa2 yang free and rela hati nak menolong aku siapkan kerja2 yang bertimbun ni, sila miscall aku oke?? Dah la partner dekat blok lelaki! Kang aku terjah bilik kau, baru kau tau. Susah betul~~~ (~_~)

2 comments:

iszieylyanziy said...

byknye,,,,adeh2x,,xmsuk asgnmnt ag,,

iekasub said...

isz: tu laaa...adoih~~ kena siapkan dengan cepat gilakk!