Kau Suka, Kau Follow ^_^v

12 January 2011

Tips Besengkang Mata

Assalamualaikum! :)

Kawan2! Jom besengkang mata jom?? *macam ajak hape je heh? Kenapa? Eden nak buat kerojee.. Banyok bebenor nye pulok nye ha. Aih~ Semua nya kena taip. Habis hilang huruf2 atas keyboard ni aku asyik dok tekan dia je. Meh nak kasi tips macam mana boleh nak sengkang mata lama2. Baca leklok! Buntang kan cket mata tu!
1. Angkat dua2 belah tangan tegak ke langit
2. Kemudian, letak atas bahu.
3. Lepas tu letak kat pinggang. 
4. Tangan yang kat pinggang tu, angkat slow2 se-slow kura2. lambat lagi daripada tu, lagi bagus! 
5. Dalam slow motion, letak tangan dekat mata.
6. Bukak mata besar besarr! Tongkat mata dengan jari2 dari tangan itu sampai mata berair! 

Pedih weyh pedih! Agak2 dah merah mata tu, baru sambung buat kerja. Jom!

*iekasub mulai bengong dan tak tentu arah. Mata mulai naik juling. @_@

3 comments:

Nazryn Mishar said...

HAHA , ni tips betol ke tipu ni hah ?

iszieylyanziy said...

haahah,,aku nk try la tips nie,,ahaha

iekasub said...

nazryn: of coz la betol. sumpah tak tipu.haha

isz: acu cube try test! kompom jadik punye! :D