Kau Suka, Kau Follow ^_^v

06 January 2011

MEREKA KATA

Peluang besar dah datang! Masa ni la kita boleh promote blog kita and kutip kawan ramai5! hihi. Jom join. The more the merrier ^^,
Terima kasih Abg Ben!


 


Kata-kata aluan:
 Assalamualaikum semuaa! ^_^V 
Salam perkenalan bloggers! ^^, Nak perkenalkan diri ni. Ehem ehem! Ibu bagi nama nur atiqah bt. mohd subkhi. Tapi orang panggil iekasub. Gabungan nama saya dan nama abah tercinta.wee~Kononnya nak nama glamor. Kot kot bole jadik artis. Tapi apakan daya, ramai sangat yang apply nak jadik artis, so saya tarik diri ajela.. Last last jadik cikgu. InsyaAllah tahun 2013. Doakan saya boleh jadi cikgu yang terbaik untuk anak didik zaman akan datang yang lebih mencabar ni keyh? Sesungguhnya warna kulit saya sangat berlainan dengan adik adik yang lain. Biasalah, gen ibu dan abah baru nak bersatu. Anak sulung kan? belum berapa nak menjadi. Bak kata abah, saya lahir bulan GERHANA! haha. lucu sungguh abah ni :D Dalam hidup iekasub, family comes first. Kedua penting, sahabat2 saya. Mereka la jiwa, hati, limpa dan segala organ yang kalau hilang, boleh bawak mati. huhu. Eyh lupe!
Jom singgah blog saya! Simple simple jee..tapi pasti tak bosan! hehe. Jom jom jomm~~ :)


6 comments:

Imran nyambek said...

wah.nak join jugak

iekasub said...

jom3! cepatt!! :D

rabiatul said...

Saya singgah blog awak :)

iekasub said...

rabiatul: tengkiu... :D lepas ni, singgah la lagi ^_^V

s.y.a.r.q said...

salam... Selamat berkenalan & happy blogging (^_^)

iekasub said...

s.y.a.r.q: hye!! :D selamat kenal jugee..datang lagi oke?? happy blogging too! :))